Breaking news

'Slot ziet overstap naar Liverpool erg zitten, Feyenoord-coach wordt gewaardeerd'

'Slot ziet overstap naar Liverpool erg zitten, Feyenoord-coach wordt gewaardeerd'

23 april - 18:59 Laatste update: 19:25

Feyenoord lijkt serieus moeten gaan vrezen voor een vertrek van Arne Slot, nu blijkt dat de oefenmeester zelf ook interesse heeft in een overstap naar Liverpool. Uit berichtgeving van transferexpert Fabrizio Romano komt naar voren dat Slot welwillend tegenover de overstap naar Anfield staat en hoog wordt gewaardeerd door de Engelse grootmacht.

Volgens Romano heeft er direct contact tussen Slot en Liverpool plaatsgevonden en staat er een volgend moment op de planning. De oefenmeester lijkt de gedroomde kandidaat om na de zomer Jürgen Klopp op te volgen. De oefenmeester stopt na dit seizoen bij Liverpool, waardoor de club al enige tijd bezig is met het vinden van een geschikte vervanger. Dat lijkt nu wel eens Slot te kunnen gaan worden.

Liverpool zou overigens niet de enige Europese grootmacht zijn die Slot op de korrel heeft, zo bleek eerder op de avond. Naast The Reds zouden ook Bayern München en FC Barcelona de trainer graag aan willen stellen. Bij Barça vertrekt Xavi na dit seizoen, terwijl Bayern afscheid gaat nemen van Thomas Tuchel. Daarnaast zou ook AC Milan kijken naar Slot, nu Stefano Pioli steeds meer onder vuur komt te liggen in San Siro.