Nieuws

VN TV-gids: belangrijke Spaanse duels en strijd om Premier League-ticket

VN TV-gids: belangrijke Spaanse duels en strijd om Premier League-ticket

06:30, Vandaag Laatste update: 06:30
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Almería - FC Barcelona

De manschappen van Xavi verloren tweemaal in hetzelfde seizoen van Girona, maar daarmee verloor FC Barcelona ook de tweede plek. Tegen hekkensluiter Almería kan Barça die plek echter weer terug winnen. Villarreal won van Girona en daarmee staat Barcelona één punt achter op de ploeg en zij speelden één wedstrijd minder. Een laat doelpunt van Sergi Roberto zorgde tijdens de laatste editie voor een 3-2 overwinning voor de Blaugrana. Om 21.30 uur zal het duel starten en Ziggo Sport zal het duel uitzenden.


Leeds - Norwich City

De eerste twee teams die promoveerden naar de Premier League zijn al duidelijk. Door de tegenvallende resultaten greep Leeds zelf naast de top twee en moest het de play-offs in. Het eerste duel tegen Norwich eindigde in een 0-0 gelijkspel en daarmee moet het tweede duel op Elland Road de beslissing brengen. De winnaar zal zich plaatsen voor de finale op Wembley. Om 21.00 uur zal er afgetrapt worden en het duel is live te zien op Viaplay.


Real Sociedad - Valencia


Naast de strijd om plek twee, is de strijd om de Europese plekken in Spanje ook nog altijd razend spannend. Met nog enkele speelrondes staat Real Sociedad zevende en Valencia negende. Het verschil tussen beide zes punten, maar met een overwinning kan Real Sociedad weer naar plek vijf stijgen. Om 22.00 begint de bal met rollen in de Reale Arena en Ziggo Sport Voetbal zal het duel geheel uitzenden.