Transfernieuws

'Liverpool mikt op Bundesliga-verdediger als eerste aanwinst voor Slot'

'Liverpool mikt op Bundesliga-verdediger als eerste aanwinst voor Slot'

2 mei - 14:42

Willian Pacho staat hoog op de wenslijst van Liverpool als de eerste aankoop voor de nieuwe coach Arne Slot, zo meldt BILD. De 22-jarige verdediger van Eintracht Frankfurt, die vorig jaar nog voor Royal Antwerp speelde, zou tussen de vijftig en zestig miljoen euro moeten kosten.

Pacho, die pas één seizoen in Frankfurt is na zijn overstap van Antwerp voor negen miljoen euro, heeft daar in 41 officiële wedstrijden indruk gemaakt. Ondanks de interesse van Arsenal, lijkt Liverpool nu de voornaamste kandidaat om hem in te lijven. De Engelse club overweegt een opmerkelijke constructie waarbij Pacho na aankoop direct terug wordt verhuurd aan Frankfurt.

Deze strategie zou deel uitmaken van een breder plan van Liverpool om de kosten op de lange termijn te drukken, aangezien men verwacht dat Pacho's marktwaarde zal stijgen. Met het vertrek van Jürgen Klopp en de komst van Slot, die nog altijd niet officieel is vertrokken Feyenoord, blijft Liverpool kijken naar versterkingen uit de Bundesliga, waar het al vaker succesvol winkelde.