Chaos in Parijs: 'Broer kwijt, wil de finale niet meer zien, ik wil naar huis toe'

28-05-2022 21:24 Laatste update: 21:32
0

De organisatie van de Champions League-finale is in Parijs niet goed verlopen. De twee ploegen moeten ruim een half uur later aan de aftrap beginnen en buiten het stadion is er sprake van chaos. Eén Liverpool-fan zegt er klaar mee te zijn en wil niet eens meer de wedstrijd kijken, maar naar huis. 

"Ik ben bij de Champions League-finale, één van de grootste momenten uit mijn leven", begint de fan. "Ik ben mijn broer kwijt. Het is nu vijf over negen, ik moest bijna huilen toen ik bijna naar binnen kon, maar nu wil ik naar huis. Ik kan mijn broer niet vinden en wil gewoon naar huis. Ik weet niet wanneer ik hem weer ga zin, ik heb het gehad."

Door de lange afstand van de fanzone van de Liverpool fans en het stadion zijn een hoop bezoekers te laat en is er een ophoping ontstaan bij de ingangen van het stadion. Sommige Liverpool-fans maken misbruik van de situatie door zonder kaartje naar binnen te komen, waardoor de chaos alleen maar toeneemt. Inmiddels heeft de Parijse politie traangasbommen gebruikt om de situatie onder controle te krijgen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie