Real-'fans' trekken te vroeg conclusies, verlaten Bernabéu en missen 'remontada'

05-05-2022 11:30

Door een heuse ‘remontada’ heeft Real Madrid zich woensdagavond ten koste van Manchester City gekwalificeerd voor de Champions League-finale. De Madrilenen stonden in de negentigste minuut nog twee doelpunten achter over twee wedstrijden, waardoor een aantal fans het Estadio Santiago Bernabéu al hadden verlaten. Binnen één minuut scoorde scoorde invaller Rodrygo echter twee keer. Het werd dus verlengen.

Deze ‘fans’ kwamen bedrogen uit en mochten het stadion niet meer in. In de verlenging scoorde Real de 3-1 door een rake penalty van Karim Benzema. De Spanjaarden kwalificeerden zich zo voor de zeventiende (!) keer voor de Champions League-eindstrijd.