Geschrokken Auassar na nare val Beugelsdijk: 'Deze gaan we voor Tom winnen'

12-03-2022 19:16 Laatste update: 13-03-2022 00:15

Een mooi interview na de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles. Tom Beugelsdijk kwam in de openingsfase lelijk ten val en werd minutenlang in het veld behandeld. Uiteindelijk verliet de verdediger het veld per brancard. Matchwinner Adil Auassar sprak na de wedstrijd met ESPN. 

"Ik zag hem een kopduel aangaan en hij werd geblokt toen hij in de lucht was. Het was niet eens een ernstige overtreding maar ik keek hem aan en hij was helemaal weg. Onze gedachten gaan uiteindelijk voor Tom en ik heb de jongens ook verteld: deze gaan we voor Tom winnen", zei Auassar die de winnende maakte in Rotterdam. 

"Het klinkt hard, maar wij moeten ons werk gewoon doen. En dat zou Tom andersom ook doen. Hij is in goede handen bij onze medische staf. Het is moeilijk om te zeggen, maar dat het mij en de jongens aangrijpt, absoluut."

Door de overwinning op Go Ahead verlaat Sparta de laatste plaats en kan het ook nog drie punten pakken in het gestaakte duel met Vitesse. Onlangs besloot de KNVB dat de slotminuten van die wedstrijd moeten worden uitgespeeld.