In de dying seconds: Turken scoren in minuut 99 en blijven in het spoor van Oranje

12-10-2021 11:28

Turkije dacht maandagavond lang alle kansen op het WK te gaan verspelen. In Letland stond het tot diep in blessuretijd 1-1, maar Burak Yilmaz kreeg met het sluiten van de markt nog een strafschop te nemen. Die benutte hij en dus was er grote vreugde aan Turkse zijde.

Door de extreem late zege blijven de Turken in het spoor van Oranje en Noorwegen. De achterstand op de eerste plek, die nu in Nederlands bezit is, bedraagt vier punten. Turkije zal echter het vizier gericht hebben op plaats twee, waar de Noren nu staan. Als Oranje op de slotdag van de Scandinaviërs wint, kunnen de Turken nog een play-offticket grijpen.