Meer video’s

Bosz sneert naar media: 'Moeten niet te veel naar mensen zoals jullie luisteren'

29 augustus - 18:25

Peter Bosz wil vooral niet te veel naar de media luisteren in aanloop naar de allesbeslissende wedstrijd in de play-offs van de Champions League tegen Rangers FC. De oefenmeester van PSV wil vooral zijn eigen plan trekken.

Eén jaar geleden leken alle seinen op groen te staan voor PSV om de groepsfase van de Champions League te bereiken, maar in eigen huis ging het mis. Dat zou tot wat extra spanning kunnen leiden in de selectie, zou je denken, maar daar wil Bosz niets van weten.

"Ik was er vorig jaar niet bij en merk er niet zoveel van. Ook om mij heen niet", begint Bosz op de persconferentie. "Natuurlijk weet ik wat vorig jaar de uitslagen waren. Maar goed, dit is het niveau waar wij op willen voetballen. Daar hoort spanning bij."

Rangers is dan ook een lastige tegenstander vindt Bosz. "Zeker omdat we daar 2-2 gespeeld hadden. In het verleden was dat in Europa een goede uitslag. Ik merk aan jullie en na afloop in de kleedkamer vorige week dat we daar niet tevreden mee waren. Dat is alleen maar goed. Dat geeft aan op welk niveau wij willen voetballen."

Waar moet PSV dan eigenlijk precies op waken tegen de Schotten? "Dat we niet teveel naar mensen zoals jullie luisteren. En dat we ons eigen plan trekken", besloot Bosz met enig cynisme.