Kolderieke glijpartij bij Marokko zorgt voor eenvoudig openingsdoelpunt voor Gabon

18-01-2022 20:46 Laatste update: 20:48

Marokko is al na twintig minuten in de wedstrijd tegen Gabon op achterstand gekomen. Een lange bal van achteruit schoot door, waarna verdediger OH Leuven-verdediger Sofian Chakla op onverklaarbare wijze uitgleed. Vervolgens beleefde Jim Allevinah een vrije doortocht naar het Marokkaanse doel.

Voor de aanvaller van Clermont Foot was het een koud kunstje om de openingstreffer tegen de touwen te knallen. Bij rust kijkt Marokko - met de in de Eredivisie bekende Sofyan Amrabat in de basis - tegen een 1-0 achterstand aan. Doordat de eerste twee wedstrijden gewonnen werden door de Leeuwen van de Atlas is plaatsing voor de volgende ronde al zeker.