Weghorst als een kind in de snoepwinkel: "Specialer dan tegen City bestaat niet"

24-04-2023 07:30

Wout Weghorst kijkt uit naar de 'speciale' finale in de FA Cup tegen Manchester City. De spits wist zich zondag met Manchester United van te ontdoen in het toernooi.

Weghorst begon niet in de basis van United, maar mocht wel rekenen op een invalbeurt tegen Brighton. Na de reguliere speeltijd en verlenging stond de brilstand nog altijd op het scorebord en dus kwam het aan op strafschoppen. De spits mocht zelf ook aanleggen en faalde niet. Dat deed geen enkele speler van de Engelse grootmacht en dus is de finale van de FA Cup een feit.

"Dit zal het ander niet beter maken, er is nog steeds een grote teleurstelling", begint Weghorst nadat hij wordt gevraagd naar zijn gedachten over de uitschakeling in de Europa League tegen Sevilla afgelopen donderdag. "We wilden drie trofeeën pakken, maar vandaag ging het niet om de Europa League. Ik denk niet dat je een meer speciale finale kan spelen dan tegen Manchester City, dus le’s go!"

Het duurt nog even voordat de Manchester-getinte FA Cup finale op het programma staat. Op 3 juni is Wembley het toneel van het duel.