Gakpo tevreden na 'stap in de juiste richting' met Liverpool: 'Is onze mindset'

17-04-2023 23:50

Liverpool FC won maandagavond met maar liefst 1-6 bij Leeds United. Cody Gakpo was met een doelpunt en een assist belangrijk voor The Reds. De aanvaller is tevreden met zijn optreden tegen Pascal Struijk en co. 

"Het was een geweldige wedstrijd", steekt Gakpo van wal tegenover Viaplay. "Dit was iets waar we hard voor gewerkt hebben. Eindelijk hebben we het weer eens laten zien, dat is heel belangrijk voor ons. Dit is een stap in de goede richting. We hebben het in veel uitwedstrijden heel erg moeilijk gehad dit jaar. Maar dit was vandaag heel erg goed."

Naast Gakpo kwamen ook Diogo Jota (2) en Mohamed Salah (2) tot scoren. "We hebben veel opties voorin en dat bleek vanavond wel, op alle drie de posities. We gaan allemaal goed met elkaar om, werken hard en merken op de training dat de samenwerking verbeterd is."

"We raken als ploeg goed in balans, maar moeten nog beter worden", vervolgt Gakpo. "Hopelijk blijven we scoren, maar we moeten van wedstrijd tot wedstrijd leven. Eigenlijk moeten we alles winnen nu. Dat is ook de mindset en daar gaan we voor."