Assist De Ligt: Müller verdubbelt razendsnel voorsprong voor Bayern in Klassiker

01-04-2023 19:12

Het gaat razendsnel in Der Klassiker tussen Bayern München en Borussia Dortmund. Gregor Kobel had de thuisploeg na dertien minuten al de 1-0 in de schoot geworpen door over de bal heen te trappen, maar amper vijf minuten later is het opnieuw raak. Matthijs de Ligt kopt een corner richting doel, waarna Thomas Müller de bal uiteindelijk tegen de touwen werkt: 2-0.

Het doelpuntengeweld houdt vooralsnog maar niet op voor Dortmund. In de 23e minuut maakte Müller al zijn tweede van de wedstrijd en Bayerns derde. Dortmund begint als koploper en met een punt voorsprong op Bayern aan de wedstrijd, maar alles lijkt erop dat dat na zaterdagavond niet meer het geval zal zijn!