Kishna en ADO nog niet met elkaar klaar: 'De deur is absoluut nog open'

31-03-2023 23:18

Ricardo Kishna is zijn toekomst nog niet zeker bij ADO Den Haag. De voormalig speler van Ajax kreeg in een brief te horen dat de optie in zijn contract niet wordt gelicht, maar beide partijen blijven met elkaar in gesprek.

Kishna spreekt na afloop van het duel tussen ADO en Telstar met Omroep West. De optie wordt niet gelicht, weet ook Kishna. "Voor mij is dat duidelijk. Ik heb een brief ontvangen en daarin staat vermeld wat ze met mij van plan zijn. Mijn optie wordt niet gelicht. Ik heb een gesprek gehad met de eigenaar en de nodige dingen besproken. We gaan aan het einde van het seizoen in gesprek en kijken wat de club gaat doen en wat voor mij het beste is."

Het wil echter niet zeggen dat beide partijen al klaar zijn met elkaar. "Zeker niet, dat was ook zeker de insteek van beide partijen. De deur is absoluut open en we gaan aan het einde van het seizoen verder kijken. Het kan zeker, dat was de eindconclusie van het gesprek. We moeten alleen kijken wat het beste voor de club is en welke richting ze inslaan qua beleid."