Chaos in de blessuretijd: gefrustreerde Candreva deelt een mep uit en mag inrukken

06-01-2022 14:41

Antonio Candreva heeft zich van zijn slechtste kant laten zien. In de blessuretijd van de wedstrijd tussen Cagliari en Sampdoria wist de ervaren Italiaan (54 interlands) zijn emoties niet te bemannen en deelde hij een klap uit in het gezicht van Andrea Carboni aan de zijlijn van het veld. Ondanks dat de twintigjarige verdediger theatraal ter aarde stortte, ontstak de Cagliari-bank in woede.

Op dat moment keek Sampdoria al tegen een 1-2 achterstand uit. In de tweede helft bogen de bezoekers een 1-0 achterstand om in een overwinning dankzij doelpunten van Alessandro Deiola en Leonardo Pavoletti.

In de Serie A stond op donderdag een volledige speelronde op het programma. Door meerdere coronabesmettingen bij verschillende clubs verboden de lokale autoriteiten vier duels. Dat zorgde voor bizarre taferelen bij onder meer de uitgestelde wedstrijd tussen Bologna en Internazionale.