Seedorf-aanstelling oogst lof: 'Man met veel internationale uitstraling'

18 maart - 09:17
0

Ruud Gullit en Henk ten Cate zijn enthousiasts over de aanstelling van Clarence Seedorf in de raad van commissarissen van de KNVB. Beide heren zijn het er over eens dat het een man met veel uitstraling en van formaat is.

Gullit geeft aan dat de KNVB geen advies aan hem heeft gevraagd omtrent de aanstelling van Seedorf. "Het grootste voordeel is dat we nu iemand hebben in het technisch beleid die op hoog niveau gespeeld heeft en finales gespeeld heeft", doelt Gullit bij het Ziggo Sport Voetbalcafé op Nigel de Jong. "En we hebben iemand bij de commissarissen die ook drie Champions League-finales gewonnen heeft dus het gaat weer over voetbal."

Ten Cate is het eens met de woorden van Gullit, maar verbeterd hem over het aantal Champions Leagues op naam van Seedorf. "Clarence is de meest gelauwerde Nederlandse voetballer ooit. Jij zegt drie, maar volgens mij heeft hij er vijf", waarna beide heren horen dat Seedorf viermaal de beker heeft mogen vasthouden. "Dat is op zich al heel bijzonder. Buiten alle landskampioenschappen om al. Het is een man met veel internationale uitstraling ook."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie