Meer video’s

Kökçü duidelijk over loting: 'Gelijk het gevoel dat je revanche wil nemen'

17 maart - 19:38 Laatste update: 20:13
0

Voor Feyenoord kwam vrijdag AS Roma als tegenstander in de Europa League uit de bus. De eerste gedachtes gaan al snel terug naar de verloren Conference League-finale van afgelopen jaar, zo ook bij Orkun Kökçü.

Vrijdagmiddag vond de loting voor de Europa League plaats. Feyenoord werd gekoppeld aan Roma en mag daardoor revanche proberen te nemen voor de verloren finale van afgelopen seizoen. Kökçü dacht, net als menig ander, gelijk terug aan die wedstrijd. "Ja tuurlijk, tuurlijk. We waren aan het lunchen en daar hebben we meegekeken", vertelt de aanvoerder van de Rotterdammers op de persconferentie. "Dan zie je dat Roma over blijft. Dan heb je gelijk het gevoel dat je revanche wil nemen omdat we er dicht bij waren natuurlijk. Je weet ook hoe ze spelen dus voor ons was het wel een mooi affiche."

De geboren Haarlemmer zit er niet over in dat Feyenoord eerst thuis moet in plaats van een beslissende wedstrijd in De Kuip. "Dat was wel mooi geweest, maar met de Conference League vorig jaar speelden we volgens mij ook de halve finale eerst thuis dus voor ons is het dan eigen in de eerste wedstrijd er overheen kletsen en dan die uitwedstrijd de voorsprong behouden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie