Meer video’s

Kökçü: 'Alleen met Turkije in de Arena gespeeld, zag er niet goed uit'

17 maart - 17:12

Orkun Kökçü kan niet wachten om tegenover Ajax te staan in de Johan Cruijff Arena. Feyenoord reist zondag af naar Amsterdam en daar zal de middenvelder voor het eerst speeltijd krijgen tegen de Amsterdammers.

Kökçü blikt vrijdag op het persmoment vooruit en stelt dat de grote zege op Shakhtar Donetsk het nodige vertrouwen heeft gekweekt in de ploeg. "We staan er goed voor. We hebben gisteren een mooie overwinning geboekt. Het vertrouwen zit goed en we kunnen niet wachten om deze wedstrijd te spelen."

De middenvelder zit sinds 2018 bij het eerste elftal van Feyenoord, maar speelde niet eerder in de Johan Cruijff Arena."Ik was één keer geschorst, geblesseerd én op de bank. Ik heb nog nooit in het stadion van hun gespeeld. Alleen met Turkije, dat zag er niet goed uit (6-1 nederlaag, red.). Het is aan mij om met een goed gevoel zondag op het veld te staan."

Feyenoord won al sinds 2005 niet in Amsterdam, maar Kökçü hoopt zondag die reeks te kunnen doorbreken. "Ik heb er geen inbreng in kunnen hebben, dat is nu anders. We gaan de wedstrijd in met het volste vertrouwen en hebben het gevoel dat we iets moois kunnen neerzetten."

Plaats een reactie