Meer video’s

Ten Hag gaat laatste fase van seizoen in: 'Kunnen op meerdere fronten presteren'

16 maart - 07:07

Erik ten Hag is klaar voor de laatste fase van het seizoen met Manchester United. De Nederlandse manager denkt dat zijn elftal op meerdere fronten mee kan strijden.

Manchester United staat met één been in de kwartinales van de Europa League, speelt de kwartfinale van de FA Cup en staat met nog elf wedstrijden te spelen op de derde plaats in de Premier League, waarin het vooral om eindigen bij de eerste vier gaat. Volgens Ten Hag is zijn elftal in staat om op meerdere fronten mee te strijden.

"Ik denk dat we er mee om kunnen gaan om op meerdere fronten te presteren", begint Ten Hag tijdens een persmoment in aanloop naar Real Betis-uit. "We hebben spelers die snel kunnen herstellen tussen wedstrijden. We zijn voorzichtig en hebben goed contact met onze medici over wat spelers wel en niet kunnen."

"We hebben genoeg posities waarop we een dubbele bezetting hebben", vervolgt de Nederlander, die daar aan het begin van het seizoen zo op hamerde. "We kunnen afwegingen gaan maken en zelfs gemixte teams opstellen. We kunnen de beste spelers laten spelen in de laatste fase van het seizoen", besluit hij.

Donderdagavond speelt Manchester United tegen Real Betis. The Mancunians zijn afgereisd naar het Spaanse Sevilla om om 18.45 aan te mogen treden.