Advies voor Messi: 'Als hij maar niet de fout maakt terug te gaan naar Barcelona'

11-03-2023 11:47 Laatste update: 11:51

Jan van Halst hoopt niet dat Lionel Messi terugkeert bij FC Barcelona. Volgens de voormalig prof zou het een fout zijn van de Argentijn om terug te gaan naar Catalonië aangezien het nooit meer zo mooi gaat worden als het was.

Paris Saint-Germain werd afgelopen week uitgeschakeld in de Champions League na een 2-0 verlies tegen Bayern München. Van Halst ziet dat de koek op is voor Messi. "Je ziet hem toch verveeld rondlopen, weinig plezier", vertelt hij bij het Ziggo Sport Voetbalcafé. "Als hij maar niet de fout maakt door terug te gaan naar Barcelona. Dat is klaar. Dat wordt nooit meer zo mooi als het was. Champions Leagues gewonnen en hij wordt nu ouder."

De voormalig prof weet wel waar Messi dan naar toe moet gaan om zijn carrière af te sluiten. "Ja Amerika. Daar is hij helemaal de held. Hij wordt 36. Ook dat lichaam hè", doelt de analist op het dichterbij komende pensioen van de Argentijn. Helemaal stoppen met voetballen is volgens Van halst nog niet aan de orde. "Amerika nog even. Met David Beckham daar in Miami."