Meer video’s

Stoom uit de oren bij Ten Hag: 'In de top kan je zo'n goal gewoon niet weggeven'

23 januari - 12:17
0

Voor de tweede keer in één week tijd kreeg Manchester United een tegengoal in de laatste minuten, wat Erikt en Hag mateloos irriteert. De Nederlandse manager verscheen woendend op de persconferentie na afloop van de verloren wedstrijd tegen Arsenal (3-2). 

"Op dit moment ben ik geïrriteerd vanwege de speler", begon Ten Hag, die er niet over uit kan dat de derde goal nog viel. "Als je titels wil winnen dan moeten we onze mentaliteit veranderen. Hoe is het nou mogelijk dat je een topwedstrijd speelt waarin je drie grote fouten maakt die leiden tot een doelpunt. Met name het laatste doelpunt. Je moet aanvoelen dat je een punt mee naar huis moet nemen. Zo win je geen trofeeën", besloot hij.

De geïrriteerde houding van Ten Hag zal ongetwijfeld te maken hebben met het puntverlies van United tegen Crystal Palace afgelopen woensdag. Daar konden The Mancunians wat minder aan doen, maar in de laatste seconden zag David de Gea een vrije trap van Michael Olise via de onderkant van de lat binnen ploffen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie