Eerste officiële Dortmund-minuten van Haller in aantocht: 'Blij dat hij terug is'

21-01-2023 16:25

De kans is groot dat Sébastien Haller zondag zijn eerste officiële minuten in het shirt van Borussia Dortmund gaat maken. Edin Terzić sprak met veel lof over de Ivoriaan, die eindelijk weer terugkeert in de wedstrijdselectie van de geel-zwarten.

"Sébastien heeft zich hier uitstekend gepresenteerd. Hij heeft heel hard gewerkt tijdens zijn vakantie en kijk hem nu", begon Terzić met een zichtbaar trotse blik tijdens een persmoment. "Hij heeft er natuurlijk lang uitgelegen door zijn ziekte, daar moeten we ook rekening mee houden. We zijn in ieder geval blij dat hij terug is en weer onderdeel uitmaakt van het team. We zijn heel trots op hoe hij heeft gevochten."

Ook op het veld heeft Haller zijn voeten al laten spreken. De spits maakte afgelopen week binnen zeven minuten een hattrick tijdens een oefenduel voor Dortmund. "Je ziet voor hoeveel gevaar hij kan zorgen. Hij heeft niet veel tijd nodig om weer zijn doelpunten te maken en dat is wat we de rest van het seizoen hopen te zien", vervolgde de Kroatische oefenmeester, die hint op minuten voor de spits. "Dat bespreken we privé, maar we zijn blij dat hij terug is."

Dortmund speelt zondagmiddag tegen FC Augsburg. De droom van Haller om voor de befaamde ‘Gelbe Wand’ te spelen zou om 15.30 in vervulling kunnen gaan.