Elia grapt tijdens interview nadat een stunt in de maak leek voor VV Gemert

14-12-2021 21:25

Eljero Elia hield dinsdagavond een verslaggever van ESPN voor de gek, toen er werd gevraagd of hij zijn shirt aan tegenstander Willem den Dekker wilde geven. Elia reageerde enigszins verontwaardigd op de vraag, maar gaf even later aan dat hij een grapje maakte. ADO Den Haag won met pijn en moeite met 4-2 van amateurclub VV Gemert.

Er leek een stunt in de maak in Den Haag, waar VV Gemert via Den Dekker na 38 minuten op voorsprong kwam. In het KNVB-bekerduel maakte Elia vlak voor rust de gelijkmaker. In de 63ste minuut kwam Gemert opnieuw op voorsprong, met weer Den Dekker als doelpuntenmaker.

Niet veel later maakte ADO alweer gelijk via Cain Seedorf, een neefje van Clarence Seedorf. De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door twee doelpunten van spits Thomas Verheijdt, die er in de Keuken Kampioen Divisie al veertien in heeft liggen dit seizoen.