Uitgerekend Ronaldo: Portugees scoort voor winnend Manchester United van Ten Hag

27-10-2022 23:29
1

Manchester United heeft donderdagavond overtuigend gewonnen van Sheriff Tiraspol. De veelbesproken Cristiano Ronaldo maakte het derde doelpunt van de avond en lijkt een nieuwe manier van juichen te hebben.

Vlak voor rust zette rechtsback Diogo Dalot Manchester United op voorsprong tegen de ploeg uit Moldavië. In de tweede helft deden ook Marcus Rashford en de in de basis begonnen Cristiano Ronaldo een duit in het zakje.

Het doelpunt van laastgenoemde was opvallend te noemen. De Portugees was tegen Chelsea nog verbannen nadat hij tegen Tottenham Hotspur weigerde in te vallen. Ten Hag nam de vedette deze week weer in genade aan en stelde hem tegen Sheriff gelijk weer op. Ronaldo betaalde dat vertrouwen uit en scoorde dus de 3-0. De Portugees werd niet gewisseld door Ten Hag.