Meer video’s

Haaland-clausule ontkent door Guardiola: "Het is gewoon niet waar"

06-10-2022 09:37 Laatste update: 09:38
0

Pep Guardiola heeft de geruchten over een ontsnappingsclausule in het contract van Erling Haaland naar het rijk der fabelen verwezen. De Manchester City-manager benadrukt dat er niets van waar is.

Niet voor het eerst dit seizoen vertolkte het Noorse wonderkind de absolute hoofdrol bij The Citizens door de eerste twee treffers tegen FC Kopenhagen (5-0 zege) voor zijn rekening te nemen. In de rust bleef Haaland achter in de kleedkamer, nadat beide ploegen met een 3-0 tussenstand aan de thee gingen. "Ik heb het gevoel dat hij hier ongelooflijk gelukkig is", zegt Guardiola na afloop op de persconferentie. "Hij past hier perfect."

De Spaanse manager wordt gevraagd naar een eventuele ontsnappingsclausule. "Het is niet waar", luidt het duidelijke antwoord van Guardiola. "Hij heeft geen clausule voor Real Madrid of welk ander team dan ook. Dat is alles wat ik erover kan zeggen. We kunnen niet controleren wat mensen zeggen en wie dat doen. We moeten ons bezig houden met wat we wél kunnen controleren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie