Kuyt ziet klap niet aankomen: 'Voor de wedstrijd had ik een heel ander gevoel'

5 augustus - 23:30
0

Dirk Kuyt beleefde vrijdagavond een debuut als hoofdtrainer dat hij snel zal willen vergeten. De geboren Katwijker kreeg met 4-0 klop van Heracles Almelo en 'zag deze niet aankomen' zei hij voor de camera's van ESPN.

“Je kan hier verliezen van Heracles, maar de manier waarop het gebeurt is wel heel zuur”, aldus Kuyt, die Heracles zeker niet had onderschat. “We hadden verwacht dat er een kleine storm zou komen in het eerste kwartier. Dat gebeurde ook en daarin ging het mis, we kwamen in de eerste helft niet meer te boven.”

De Residentieclub keek bij rust al tegen een 4-0 achterstand aan, maar volgens Kuyt had het ook anders kunnen lopen. “Vlak voor rust krijg je nog een aantal kansen om op 3-1 te komen, maar over het algemeen was het allemaal gewoon niet goed”, vervolgt de oefenmeester, die dit echt niet aan zag komen. “Voorafgaand aan de wedstrijd had ik een heel ander gevoel. Daar wil ik wel gelijk bij zeggen dat ik het heel rot vind voor de jongens, maar ik heb nog steeds heel veel vertrouwen in deze ploeg. De ambities gaan zeker niet de koelkast in”, besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie