Lukaku lovend over PSV'er met gouden toekomst: 'Kan een wereldtopper worden'

18 november - 07:23

Romelu Lukaku is gecharmeerd van Johan Bakayoko. De aanvaller gelooft er in dat de PSV’er nog stukken beter kan dan dat hij nu presteert en spreekt over een wereldtopper.

Lukaku gaat bij ESPN in op vragen over Bakayoko. De aanvaller presteert bij PSV zeer naar behoren en heeft een vaste plek bij de Belgische nationale selectie te pakken. "Hij is een heel vrolijke jongen, een harde werker. Ik denk dat jullie bij PSV heel goed werk met hem aan het doen zijn", begint de spits van AS Roma. "Ik denk ook dat Peter Bosz een goede trainer voor hem is. Ik ben altijd fan van de speelstijl van Bosz geweest, heel offensief met snelle buitenspelers. Zo is Johan ook op zijn best."

Voor Bakayoko ligt volgens Lukaku een gouden toekomst in het verschiet. "Hij heeft geleerd dat statistieken belangrijk zijn. Hij geeft meer assists en maakt meer doelpunten. Zo kun je jezelf in de kijker zetten. Ik zei tegen hem: Je bent een mooie speler. Als je je fantasie en creativiteit kunt koppelen aan assists en doelpunten, dan word je een wereldtopper."