Jong Oranje-uitblinker heeft vertrouwen in Oranje-toekomst: 'Dat komt wel goed'

16 november - 23:29 Laatste update: 23:31

Noah Ohio heeft veel vertrouwen in een toekomstige uitverkiezing voor het grote Oranje. De scorende spits van Jong Oranje moet naar eigen zeggen alleen eerst gaan spelen bij zijn club Standard Luik.

Ohio was donderdagavond weer eens goud waard voor Jong Oranje. De aanvaller produceerde zijn vierde goal in vijf wedstrijden en was daarmee goed voor de enige goal tegen Jong Gibraltar. Wat moet hij eigenlijk nog doen om een kans te krijgen van bondscoach Ronald Koeman?

"Ik moet eerst gaan spelen bij mijn club. Als ik daar goed presteer, dan kan alles gebeuren", begint Ohio, die de vaste spits van Jong Oranje is. "Ik moet het eerst hier (bij Jong Oranje, red.) gaan laten zien, dan hard werken bij mijn club en dan denk ik dat mijn kansen wel gaan komen."

"Je ziet de youngboys die er nu zijn", vervolgt Ohio, die vervolgens wijst naar Jorrel Hato, Brian Brobbey en Xavi Simons. "De kansen zijn daar en de rest ligt gewoon aan mij. Het komt wel goed", besluit hij vastberaden.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!