Reactie

Barcelona veroordeelt aanval op auto Koeman: 'Gewelddadig en minachtend'

Barcelona veroordeelt aanval op auto Koeman: 'Gewelddadig en minachtend'

24-10-2021 21:30

Ronald Koeman is zondagavond na El Clásico belaagd door jonge supporters van FC Barcelona. Terwijl hij Camp Nou verliet, werden er deuken geslagen in zijn auto. Barça spreekt er schande van.

Koeman werd na de verloren Clásico tegen Real Madrid (1-2) onder vuur genomen: tientallen supporters omsingelden zijn auto en sloegen er met hun mobieltjes deuken in. Volgens Mundo Deportivo gaat het om jonge 'vandalen'.

'FC Barcelona veroordeelt publiekelijk de gewelddadige en minachtende acties tegen onze trainer bij het verlaten van Camp Nou', reageert de club in een statement. 'We zullen de veiligheidsmaatregelen aanscherpen om ervoor te zorgen dat dergelijke gebeurtenissen niet opnieuw voorkomen.'

Barcelona ging zondag in de 247ste Clásico ten onder tegen Real Madrid. David Alaba en Lucas Vázquez maakten de goals. Een tegentreffer van Sergio Agüero kwam te laat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!