Nieuws

'United bereidt bod van 70 miljoen voor op revelatie Nkunku: Leipzig wil meer'

'United bereidt bod van 70 miljoen voor op revelatie Nkunku: Leipzig wil meer'

27-05-2022 18:18 Laatste update: 18:31
1

Diverse Engelse media weten dat Manchester United bezig is een bod voor te bereiden op Christopher Nkunku van RB Leizpig. Volgens het Duitse BILD is de werkgever van manager Erik ten Hag inderdaad geïnteresseerd, maar hebben zij zich nog altijd niet gemeld voor de seizoensrevelatie.

Op persoonlijk vlak doormaakte Nkunku een fantastisch seizoen. De aanvallende middenvelder scoorde maar liefst 35 keer in 51 officiële wedstrijden en werd verkozen tot beste speler van de Bundesliga. Hij fungeerde ook nog eens vijftien keer als aangever. Berichtgeving uit Engeland leert dat The Mancunians ruim zeventig miljoen euro willen neertellen voor de Fransman.

BILD weet echter dat een dergelijk bod direct van tafel wordt geveegd door de beleidsbepalers bij Die Roten Bullen. Leipzig-baas Oliver Mintzlaff liet zich onlangs ontvallen Nkunku 'absoluut' te willen behouden. 'Met 70 miljoen euro zal hij de belofte niet negeren', schrijft de Duitse krant.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!