Nieuws

Chelsea neemt afscheid van middenvelder: 'Ik wil sorry zeggen tegen de fans'

Chelsea neemt afscheid van middenvelder: 'Ik wil sorry zeggen tegen de fans'

27-05-2022 16:24

Chelsea heeft afscheid genomen van Danny Drinkwater. De middenvelder was sinds 2017 actief op Stamford Bridge, maar heeft nooit echt potten kunnen breken bij de Engelse grootmacht.

Drinkwater kwam voor ruim 38 miljoen euro over van Leicester City, waar hij verrassend genoeg kampioen van Engeland werd. In de vijf jaar dat hij in dienst was bij Chelsea, speelde de middenvelder maar 23 officiële duels. Op Instagram laat Drinkwater weten teleurgesteld te zijn. 'Het voelt vreemd om dit te schrijven. Ik, de club en de fans zijn enorm teleurgesteld in hoe deze periode is verlopen, daar bestaat geen twijfel over', schrijft hij. 

'De lijst met excuses is eindeloos, maar ik wil en kan niet veranderen wat er is gebeurd. Voetbal is een fantastische sport, maar deze transfer is voor beide partijen misgegaan. Zo zwart en wit moeten we het zien. Ik wil sorry zeggen tegen de fans. Ik had graag gewild dat jullie me op mijn best hadden kunnen zien.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danny Drinkwater (@dannydrinkwater)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!