Nieuws

'Ajax hoopt nog altijd op Jensen-doorbraak: Huntelaar in Noorwegen gesignaleerd'

'Ajax hoopt nog altijd op Jensen-doorbraak: Huntelaar in Noorwegen gesignaleerd'

27-05-2022 15:16 Laatste update: 15:18

Ajax lijkt de hoop op een definitieve doorbraak van Victor Jensen nog altijd niet te hebben opgegeven. De 22-jarige middenvelder wordt momenteel verhuurd aan Rosenborg BK uit Noorwegen. Klaas-Jan Huntelaar is afgereisd naar het Scandinavische land om de verrichtingen van de Deense voetballer te volgen.

Al in 2017 maakte Jensen zijn debuut in Jong Ajax, waarna een stormachtige ontwikkeling uitbleef. Hij kwam tot dusver in 4,5 jaar tijd tot in totaal zestig optredens in het beloftenelftal waarin hij veertien keer scoorde. Aanspraak op een plek in het vlaggenschip van de Amsterdammers maakt hij nog niet.

Daarom werd begin maart besloten hem voor negen maanden te verhuren aan de Noorse topploeg om hem verder te ontwikkelen. Daarnaast werd zijn contract bij Ajax verlengd tot medio 2024. Huntelaar zat volgens Tipsbladet donderdag op de tribune bij de wedstrijd tegen FK Haugesund en was een dag later ook op de training van Rosenborg om de verrichtingen van Jensen te volgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!