Nieuws

'Kleine twee miljoen euro te gortig voor Twente: concurrentie uit Griekenland'

'Kleine twee miljoen euro te gortig voor Twente: concurrentie uit Griekenland'

27-05-2022 15:04

Het is allerminst zeker dat Dimtros Limnios volgend seizoen nog voor FC Twente uitkomt. De Tukkers kunnen de contractueel vastgelegde transfersom in de huurovereenkomst met 1. FC Köln niet ophoesten. Daarnaast zijn er meerdere kapers op de kust.

Limnios was afgelopen seizoen één van de smaakmakers bij de nummer vier van de Eredivisie, waardoor FC Twente de aanvaller maar wat graag binnenboord willen houden. Technisch manager Jan Streuer hikt echter tegen het bedrag van 1,8 miljoen euro aan dat zij moeten betalen aan de Bundesliga-club. De Tukkers staan nog altijd open voor een tweede huurperiode.

Köln zou volgens de krant General-Anzeiger Limnios al laten weten dat hij niet op speeltijd hoeft te rekenen in Duitsland, waardoor een vertrek lonkt. Het is nog niet duidelijk of de vraagprijs hierdoor lager wordt. Het dagblad weet daarnaast dat Panathinaikos en PAOK Thessaloniki uit het vaderland van de vleugelspits eveneens geïnteresseerd zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!