Nieuws

'Aston Villa stelt alles in werking om Suárez terug naar Engeland te halen'

'Aston Villa stelt alles in werking om Suárez terug naar Engeland te halen'

27-05-2022 13:48

Aston Villa doet er alles aan om Luis Suárez terug naar Engeland te halen. De 35-jarige Uruguayaan heeft zijn laatste wedstrijd voor Atlético Madrid gespeeld. Suárez wil graag actief blijven in een topcompetitie om op het WK te kunnen schitteren.

Aston Villa onderzoekt de mogelijkheden om Suárez naar Engeland te halen, weet The Telegraph. Twee factoren zouden dit wel eens mogelijk kunnen maken. Manager Steven Gerrard en middenvelder Philippe Coutinho werkte al in het verleden met hem samen bij Liverpool.

Met Coutinho sloeg Villa al een grote transferslag dit jaar. Naast de Braziliaan werden ook Diego Carlos van Sevilla en Boubacar Kamara van Olympique Marseille al vastgelegd. Deze inkomende transfers zorgen er wel voor dat er ruimte gemaakt moet worden. Volgens het Engelse medium staat onder meer Tyrone Mings op de nominatie om Villa Park te verlaten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!