Nieuws

'Champions League-finale laatste wedstrijd voor Mané in dienst van Liverpool'

'Champions League-finale laatste wedstrijd voor Mané in dienst van Liverpool'

26 May - 23:52
0

Sadio Mané speelt zaterdagavond naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Liverpool. De Senegalese vedette staat in de belangstelling van Bayern München en zal op korte termijn naar Duitsland verkassen.

Dat meldt BILD. Het Duitse medium schrijft dat de Champions League-finale de laatste wedstrijd wordt van Mané. De superster van Liverpool zou graag nog één keer het miljoenenbal winnen met Liverpool en dan Engeland inruilen voor Duitsland. 'Win de Champions League, zeg dag tegen Liverpool en hallo tegen Bayern', aldus BILD.

De Senegalees heeft op Anfield nog een contract tot de zomer van 2023, maar lijkt de verbintenis niet te willen verlengen. Naar verluidt zal Der Rekordmeister een transfersom van zo'n dertig miljoen euro betalen voor Mané om hem los te weken bij Liverpool. Na de Champions League-finale zal de deal met Bayern rondgemaakt worden.

Mané speelde in totaal zes seizoenen voor de Britse grootmacht. In 2016 kwam hij over van Southampton en won tot op heden onder meer de Champions League en de Premier League. De aanvaller van Liverpool heeft zaterdag de kans om de 'Cup met de Grote Oren' voor de tweede keer te veroveren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie