Nieuws

Waterman tipt PSV: 'Als je de schaal wil hebben, dan is hij wel de beste optie'

Waterman tipt PSV: 'Als je de schaal wil hebben, dan is hij wel de beste optie'

26 May - 22:27 Laatste update: 22:30
2

Ronald Waterreus concludeert dat de positie onder de lat bij PSV een grote zorg is voor de Eindhovenaren richting volgend seizoen. De voormalig keeper van PSV is van mening dat er een nieuwe keepers gehaald moet worden en denkt dat Justin Bijlow de beste optie is.

"Het is dit jaar echt een probleempositie geweest. Ruud van Nistelrooy zal daar niet heel enthousiast van worden. Ik denk dat er minstens twee nieuwe keepers moeten komen. Maar wat zou nou de beste doelman denkbaar zijn die PSV kan krijgen? Kijk, als je het hebt over ambitie en als je de schaal wil hebben: dan is Bijlow misschien wel de beste optie", aldus Waterreus in de SKiete Willy Podcast van Voetbal International

Watterreus is van mening dat PSV achter de beste optie moet aangaan. Jasper Cillessen (Valencia) en Hendrik van Crombrugge (RSC Anderlecht) worden veelvuldig in verband gebracht met de Eindhovenaren. Het is momenteel nog niet duidelijk in hoeverre de interesse concreet is. Technisch directeur John de Jong liet eerder weten dat PSV zeker op zoek zal gaan naar een nieuwe doelman. Hij liet echter ook weten dat Joël Drommel nog niet afgeschreven is en zal moeten vechten voor zijn plek onder de lat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie