Nieuws

Real Madrid-routinier not amused: 'Ik ben een fucking voorbeeld geweest'

Real Madrid-routinier not amused: 'Ik ben een fucking voorbeeld geweest'

26-05-2022 21:17
1

Marcelo gaat Real Madrid aan het eind van het seizoen hoogstwaarschijnlijk verlaten. Het contract van de Braziliaanse routinier loopt af en hij heeft vooralsnog niets vernomen van een mogelijke verlenging. Dat is bij de linksback in het verkeerde keelgat geschoten. 

Een vertrek is aanstaande na zestien succesvolle seizoenen bij De Koninklijke. Marcelo won al vier Champions League-titels en maakt komende zaterdag tegen Liverpool kans om beslag te leggen op nummer vijf. De Braziliaan liet onlangs al weten dat hij dolgraag in Madrid zou blijven voetballen. "Dat heb ik al vijftigduizend keer gezegd", aldus de linksback.

Tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen Real Betis had Marcelo zijn emoties niet onder controle. De bankzitter deelde zijn frustraties met ploeggenoot Lucas Vázquez. "De club gaat niet met mij verlengen... Ik ben een fucking voorbeeld geweest", zei de gefrustreerde routinier. De camera's van Movistar vingen het gesprek op.

Marcelo kwam dit seizoen twaalf keer in actie in La Liga. In de 552 minuten die hij speelde, leverde de 34-jarige Braziliaan twee assists. Onlangs sleepte hij zijn zesde landstitel met Real Madrid in de wacht. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!