Nieuws

Van Bommel: Met de familie Gheysens en Marc Overmars voelde het meteen goed

Van Bommel: "Met de familie Gheysens en Marc Overmars voelde het meteen goed"

26-05-2022 19:59 Laatste update: 20:00

Mark van Bommel heeft in zijn eerste interview als trainer van Royal Antwerp FC uitgelegd hoe zijn aanstelling tot stand is gekomen. De Nederlandse oefenmeester vertelt dat Marc Overmars en clubeigenaar Paul Gheysens een hele belangrijke rol hebben gespeeld.

Donderdag werd officieel bekend gemaakt dat Van Bommel de nieuwe hoofdtrainer van Antwerp is. "Het gevoel was vanaf het eerste gesprek goed en dat is het belangrijkste", reageert Van Bommel. "Met de familie Gheysens en Marc Overmars voelde het meteen goed. Als je het stadion ziet, staat er wat moois te gebeuren. De ambitie die de club uitstraalt, de traditie en de sfeer.. Als speler was het fantastisch geweest. Helaas speel ik niet meer, maar dit was een sfeer voor mij geweest."

Van Bommel kijkt uit naar zijn nieuwe klus. "De voorbereiding wordt vrij kort, omdat we meteen play-offs spelen voor de Conference League. Het is een hoop geregel, maar ook makkelijk omdat je weet wat je wil. Dat moet je goed bespreken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!