Nieuws

McClaren heeft zin in nieuwe klus: 'We willen Ten Hag steunen en succesvol maken'

McClaren heeft zin in nieuwe klus: 'We willen Ten Hag steunen en succesvol maken'

26 May - 18:28
0

Steve McClaren heeft enorm veel zin in zijn nieuwe klus bij Manchester United. De Engelsman is vanaf komend seizoen de assistent van Erik ten Hag op Old Trafford.

"De afgelopen zeven dagen zijn de aandacht voor details naar voren gekomen, hij wil alles goed doen", vertelt McClaren aan Sky Sports. "Een dag nadat hij kampioen werd met Ajax is hij meteen doorgegaan met Manchester United, een beetje zoals Sir Alex Ferguson deed. We willen Erik gewoon steunen en hem succesvol maken. Als hij dat is, dan is het team dat ook."

McClaren was eerder al assistent bij United, destijds onder Ferguson. De Engelsman werkte bij FC Twente met Ten Hag en dus is zijn nieuwe rol niet iets wat totaal nieuw is. "Het is niet alleen spannend om terug te gaan naar Manchester United, het is ook spannend om weer met Erik samen te werken. Het is een nieuw begin. Ik weet dat Erik er naar uitkijkt en dat doe ik ook zeker. Het was geweldig om de afgelopen zeven dagen bij te praten en weer een band op te bouwen. Hopelijk kunnen we een geweldig team opbouwen, zowel op als buiten het veld." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie