Nieuws

'Onana zal niet de eerste doelman worden bij Inter, club wil gaan rouleren'

'Onana zal niet de eerste doelman worden bij Inter, club wil gaan rouleren'

26-05-2022 17:58 Laatste update: 17:59

Andre Onana zal bij Internazionale niet de eerste doelman worden. De Kameroener zal vaak rouleren met Samir Handanovic, meldt La Gazzetta dello Sport.

In eerste instantie werd er gesuggereerd dat Onana in zijn eerste jaar de tweede doelman zou zijn achter de ervaren Handanovic, maar nu wordt gemeld dat Onana ook in het komende seizoen veel minuten zal maken, schrijft de krant. 'Hoogstwaarschijnlijk zullen de twee elkaar afwisselen op dezelfde manier als bij Juventus tussen Gianluigi Buffon en Wojciech Szczesny, ook omdat Handanovic geen seizoen als tweede doelman accepteert', klinkt het.

'Onana zal daarom worden gevraagd zich aan te passen aan een ander type voetbal, om alle ervaringen van de Sloveen mee te nemen en zijn kansen te pakken wanneer hij wordt ingezet. Het wordt een seizoen van gewenning, maar de deur van Inter staat wagenwijd voor hem open.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!