Nieuws

Ten Hag kleedt voorbereiding United in: wereldreis en meerdere duels met topclubs

Ten Hag kleedt voorbereiding United in: wereldreis en meerdere duels met topclubs

26-05-2022 15:22 Laatste update: 16:32

Manchester United al vol op bezig met het nieuwe seizoen. De Engelse grootmacht heeft donderdag het schema van de voorbereiding bekendgemaakt. Erik ten Hag krijgt het flink voor de kiezen, met wedstrijden tegen topploegen in Thailand, Australië en Noorwegen.

In de allereerste wedstrijd is het gelijk raak voor Ten Hag. Op 12 juli staat het Liverpool van Jürgen Klopp voor de deur. De twee Engelse teams nemen het tegen elkaar op in Bangkok. Na deze wedstrijd vliegen The Mancunians door naar Australië, waar oefenduels met Melbourne Victory, Crystal Palace en Aston Villa op het programma staan.

Om de reis rond de wereld compleet te maken, wordt er ook nog een wedstrijd in Noorwegen afgewerkt. Op 30 juli neemt Ten Hag het in de laatste testkees op tegen het Atlético Madrid van Diego Simeone, in het Ullevaal Stadion in Oslo. Een week later zal de start van de Premier League plaatsvinden, op 6 augustus.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!