Nieuws

'Linssen heeft transfer te pakken: Feyenoord ontvangt aanzienlijk bedrag'

'Linssen heeft transfer te pakken: Feyenoord ontvangt aanzienlijk bedrag'

26-05-2022 15:03 Laatste update: 15:16

De verloren Conference League finale tegen AS Roma is de laatste wedstrijd van Bryan Linssen in een Feyenoord shirt geweest. Het doorgaans betrouwbare 1908 meldt dat de Rotterdammers bijna tot een akkoord zijn gekomen over een transfer van de aanvaller naar het Japanse Urawa Red Diamonds.

Feyenoord ontvangt ruim één miljoen euro, weet het twitteraccount. Linssen maakte in 2020 transfervrij de overstap van Vitesse naar De Kuip. Met Japanse overstap ziet de kleine aanvaller zijn wens in vervulling gaan. Die wens is spelen in het buitenland, vertelde hij al eerder aan de Limburger.  

Volgens 1908 is een delegatie van Feyenoord deze week nog afgereisd naar Azie om de laatste details rond te maken. Aan het begin van het seizoen stond Linssen nog in de basis en was hij zelfs nog een tijdje topscoorder van de Eredivisie. De concurrentiestrijd met Cyriel Dessers werd uiteindelijk verloren, waardoor trainer Arne Slot hem op de bank posteerde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!