Nieuws

Ten Hag maakt indruk bij Man United: Een beetje zoals Ferguson dat ook had

Ten Hag maakt indruk bij Man United: "Een beetje zoals Ferguson dat ook had"

26 May - 14:57 Laatste update: 15:05
0

Steve McClaren heeft er alle vertrouwen in dat Erik ten Hag gaat slagen bij Manchester United. De assistent van de Tukker ziet gelijkenissen met United-legende Sir Alex Fergusen, onder wie de Engelsman ook als assistent fungeerde.

In Engeland worden Mitchell van der Gaag en McClaren misschien niet als de meest spectaculaire assistenten voor Ten Hag gezien. Het feit dat de mannen eerder al samenwerkten met de Tukker is volgens McClaren van onschatbare waarde en het is overduidelijk dat het trio zich volledig wil gaan inzetten voor hun nieuwe club.

"De afgelopen dagen hebben dat weer benadrukt", aldus McClaren in de McClaren Performance Podcast. "Hij wil elk detail tot in de puntjes geregeld hebben. Een beetje zoals Sir Alex Ferguson dat ook had.  Dat is al vanaf het moment dat Ajax kampioen werd. Hij is klaar voor de volgende stap."

Ten Hag respecteerde Ajax door niet met United bezig te zijn tijdens de kampioensstrijd. Toen de schaal eenmaal binnen was verlegde de trainer zijn focus direct naar de Engelse grootmacht. "De werkethiek en het oog voor detail werd me de afgelopen dagen meteen weer duidelijk. Ten Hag sprak de afgelopen week met iedereen waar hij mee gaat werken. Hij heeft voor iedereen een plan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie