Nieuws

Feyenoord-target loopt na vier seizoenen de deur uit bij Manchester City

Feyenoord-target loopt na vier seizoenen de deur uit bij Manchester City

26 May - 14:30
0

Jayden Braaf vertrekt definitief bij Manchester City. De negentienjarige linksbuiten speelde vier seizoenen in de jeugdopleiding van de Engelse grootmacht, maar tot een doorbraak in het eerste elftal kwam het niet.

Braaf maakte in de zomer van 2018 de overstap vanuit de jeugdopleiding van PSV naar die van Manchester City. Na zijn periodes in de onder 18- en onder 23 van de club, werd de Nederlander in 2021 een half jaar gestald Udinese. Door de nodige blessures wist de jongeling er geen onuitwisbare indruk achter te laten, waardoor hij dit seizoen opnieuw voor de onder 23 van City uitkwam.

Braaf heeft besloten verder te gaan kijken. 'Ik wil iedereen bij Manchester City enorm bedanken voor het vertrouwen en de steun in de afgelopen jaren. Ik ben zowel persoonlijk als professioneel gegroeid en zou niet zijn waar ik nu ben zonder hun begeleiding. Aan mijn teamgenoten, de staf van de academie en de fans, bedankt', schrijft hij op Instagram.

Het contract van Braaf loopt nog door tot medio 2023, maar zal deze dus niet gaan uitdienen. Waar zijn toekomst ligt is nog onduidelijk. Een terugkeer naar Nederland zou tot de opties behoren, aangezien hij eerder dit jaar nog aan Feyenoord werd gelinkt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie