Nieuws

Ongelukkige Trauner is teleurgesteld: Ik was dichtbij, maar niet dichtbij genoeg

Ongelukkige Trauner is teleurgesteld: "Ik was dichtbij, maar niet dichtbij genoeg"

26 May - 14:14
0

Gernot Trauner was net als elke Feyenoorder teleurgesteld over het verlies van de Conference League finale. De verdediger die normaal gesproken erg betrouwbaar is, zag er zelf bij de tegentreffer niet goed uit en pakte al vroeg een gele kaart. De Oostenrijker steekt de hand in eigen boezem.

"In de eerste helft kwamen we niet helemaal in ons spel zoals we dat hadden voorgesteld", begon Trauner in gesprek met het Oostenrijkse Sky Sport. "Ik denk dat het een evenwichtige wedstrijd was. Maar we waren op één moment niet oplettend genoeg, stonden te ver uit elkaar. Dat hebben ze afgestraft. Dan wordt het gewoon lastig."

Trauner doelde op de tegentreffer van Nicolo Zaniolo, waarbij hij zelf onder de bal door dook. "Ze hadden drie spelers op onze laatste lijn gezet en omdat hij naar binnen kwam, stapte ik naar voren. Ik was dichtbij, maar niet dichtbij genoeg. Het zijn kleine dingen, die vervolgens worden afgestraft. Zij hebben het gewoon heel goed uitgespeeld."

"In de tweede helft domineerden we de wedstrijd en hebben we ze onze wil opgelegd”, zegt Trauner, die een heel ander Feyenoord uit de kleedkamer zag komen. “We hebben ook heel goede kansen gecreëerd. Als we gelijk hadden gemaakt, had het snel de andere kant op gekund. Maar helaas was dat niet het geval. Op de een of andere manier wilde de bal er gewoon niet in. Natuurlijk zijn we gefrustreerd en voelen we ons leeg. Dat moeten we nu verwerken", besluit de verdediger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie