Nieuws

'Dembélé weigert laatste contractvoorstel Barça en lijkt op weg naar PSG'

'Dembélé weigert laatste contractvoorstel Barça en lijkt op weg naar PSG'

26-05-2022 14:05

Ousmane Dembélé lijkt definitief op weg naar de uitgang bij FC Barcelona. De Fransman zou op weg zijn naar Paris Saint-Germain.

Dembélé heeft een aflopend contract bij Barcelona en lijkt dan tóch definitief te vertrekken bij de Catalanen. Volgens het Spaanse Diario AS heeft de 24-jarige vleugelflitser het laatste contractvoorstel van Barça afgewezen. De volgende bestemming lijkt PSG te gaan worden.

Afgelopen winter leek het al lang en breed duidelijk dat de international van Frankrijk zou vertrekken bij Barcelona. De Catalanen probeerde hem in de winter te verkopen, maar slaagden daar niet in. Onder Xavi bloeide de vleugelflitser echter helemaal op, waardoor de hoop op een langer verblijf groeide aan beide kanten.

Uiteindelijk werd recent al bekend dat Barça de kans dat Dembélé zijn contract zou verlengen op vijf procent schatte. Nu lijkt het vertrek met het afwijzen van het allerlaatste contractvoorstel definitief.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!