Nieuws

Knoester (Heracles) verlaat Nederland en tekent bij Hongaarse landskampioen

Knoester (Heracles) verlaat Nederland en tekent bij Hongaarse landskampioen

26-05-2022 13:49 Laatste update: 13:53

Heracles Almelo heeft afscheid genomen van Mats Knoester. De 23-jarige centrale verdediger vertrekt naar Hongarije en tekent een contract bij Ferencváros.

Dat heeft Heracles via de officiële kanalen gedeeld. Heracles degradeerde tegen alle verwachtingen in uit de Eredivisie en komt volgend jaar uit in de Keuken Kampioen Divisie. Knoester tekent een contract tot 2025 bij de Hongaarse landskampioen. Ferencváros had dit seizoen weinig te duchten van de concurrentie en werd met twaalf punten verschil eerste in de Hongaarse competitie, de Nemzeti Bajnokság.

Knoester verliet in 2019 Jong Feyenoord en was dit seizoen een vaste waarde in de ploeg van Frank Wormuth. De verdediger vertrekt transfervrij richting Hongarije. Carlos Vicens is vanaf volgend seizoen waarschijnlijk de nieuwe trainer van de Heraclieden, al heeft de degradatie wel voor vraagtekens gezorgd wat betreft de komst van de Spanjaard. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!