Nieuws

Feyenoord-td treedt niet in detail over mogelijke transfers: Kan ik niet zeggen

Feyenoord-td treedt niet in detail over mogelijke transfers: "Kan ik niet zeggen"

26 May - 13:31
0

Frank Arnesen baalt net als iedere Feyenoorder flink van de nederlaag tegen AS Roma (1-0) in de finale van de Conference League. De technisch directeur krijgt ook een vraag over mogelijke transfers, maar wil daarover niet in detail treden.  

Menig Feyenoorder zat er woensdagavond flink doorheen na het verlies van de Rotterdammers in Tirana. Bij trainer Arne Slot zaten de emoties nog hoof vlak na het duel. "Ik heb dat ook, maar op een andere manier", aldus Arnesen tegenover ESPN. "Ik sta er meer buiten, maar ik heb hetzelfde gevoel: als we winnen ben ik blij, als we verliezen vind ik het niet leuk."

"Ik weet ook wel dat we een ongelofelijke Europese campagne hadden dit jaar", vervolgt de Deen. "We hebben heel veel gewonnen en heel goed voetbal gespeeld. Iedere keer zagen we dat Arne Slot en zijn staf het elftal op een geweldige manier liet voetballen. Dat lieten ze ook vanavond (woensdag, red.) zien, vooral in de tweede helft. Ik kan alleen maar trots op al die jongens zijn. Dat ben ik ook op onze trouwe supporters."

Arnesen gaf in het verleden te kennen dat Feyenoord-spelers graag voor een mooi bedrag van de hand zou willen doen. Om welke spelers het gaat wilde de technisch directeur niet openbaren. "Ja, dat kan ik niet zeggen", aldus de Deen. "Ik word in ieder geval niet verkocht, nou ja, dat weet ik ook niet. Misschien krijg ik een transfer na deze avond", grapt Arnesen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie