Nieuws

Van Bommel arriveert op De Bosuil om tweejarig contract te ondertekenen

Van Bommel arriveert op De Bosuil om tweejarig contract te ondertekenen

26 May - 13:11 Laatste update: 13:39
0

Mark van Bommel heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract als nieuwe trainer van Antwerp. Van Bommel volgt Brian Priske op en gaat onder meer met technisch directeur Marc Overmars samenwerken. 

Dat weet Het Laatste Nieuws te melden. Van Bommel had enkele dagen geleden al een mondelinge overeenkomst, maar arriveerde donderdag op De Bosuil om zijn krabbel te zetten onder een tweejarig contract. De Nederlander werd in oktober van vorig jaar ontslagen door VfL Wolfsburg en zat sindsdien zonder club. Antwerp is ambitieus en hoopt met Van Bommel een beter seizoen te draaien dan onder Priske: Antwerp werd slechts vierde en speelde geen goed voetbal. 

Van Bommel krijgt als assistenten Andries Ulderink, John Stegemen en Jürgen Dirckx toegewezen. Het ambitieuze Antwerp haalde eerder dit seizoen veel kritiek op de hals door Marc Overmars aan te stellen als technisch directeur. Antwerp-eigenaar Paul Gheysens neemt vaak dergelijke risico's. 'Hij kijkt niet naar wat was of is, hij kijkt naar wat kan zijn', schreef Het Laatste Nieuws al eens over de eigenaar. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie