Nieuws

Toornstra slikt bittere pil: 'Dit had de kroon op een mooi seizoen moeten zijn'

Toornstra slikt bittere pil: 'Dit had de kroon op een mooi seizoen moeten zijn'

26 May - 12:48
0

Jens Toornstra zat er flink doorheen na de verloren Conference League-finale tegen AS Roma. De aanvoerder van Feyenoord geeft toe dat de Rotterdammers moeite hadden met het theatrale gedrag van de Giallorossi en er wellicht meer in zat. 

"Ik ben teleurgesteld", begint Toornstra tegenover Feyenoord TV. "Dit had de kroon op een mooi seizoen moeten zijn en het is hem helaas niet geworden." Een treffer van Nicolò Zaniolo bleek fataal. "Ik denk dat het een finale was, zoals er heel veel zijn geweest. Het was niet van een heel hoog niveau. Er was spanning bij beide teams."

Feyenoord stelde in de eerste helft na een redelijke openingsfase flink teleur. In het tweede bedrijf kwamen de Rotterdammers een stuk beter voor de dag, maar timmerde Roma het achterin dicht en was het voor Feyenoord te laat om terug in de wedstrijd te komen. We hadden in het eerste half uur van de tweede helft een aantal goede mogelijkheden. Ik wil het ook geen kansen noemen. Dan moet je een beetje geluk hebben, zoals Roma bij de eerste goal en dat hadden we vandaag (woensdag, red.) niet genoeg", geeft de aanvoerder toe, die zag dat Feyenoord twee keer de paal raakte. 

Toornstra kan het theatrale tijdrekken van de tegenstander niet waarderen. "Het is heel lastig. Vooral als je achterstaat. Je moet zo snel mogelijk het spel proberen te hervatten. Het is frustrerend. Dat is wat zij doen en waar ze heel goed in zijn. Daar waren we vandaag niet tegen opgewassen", besluit hij. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie