Nieuws

Derksen dient Jans van repliek: 'Een aardige man, als alles naar zijn zin gaat'

Derksen dient Jans van repliek: 'Een aardige man, als alles naar zijn zin gaat'

26 May - 12:30
0

Johan Derksen heeft gereageerd op de opmerking van FC Twente-trainer Ron Jans. De oefenmeester zei in de podcast Met Open Vizier dat zijn moeder 'gas zou geven' als ze Derksen zag, maar gelukkig geen rijbewijs had. 

Derksen werd om zijn reactie gevraagd in het programma Vandaag Inside. De 73-jarige oud-voetballer laat weten niet te zijn geraakt. "Dat neem ik hem helemaal niet kwalijk. Want ik vind Ron Jans een hele beschaafde en ook aardige man als alles naar zijn zin gaat. Maar bij Heerenveen ging het niet zo goed en daar kon hij niet goed mee omgaan", stelt Derksen. "Toen werd het een hele vervelende, kort voor de kont, onrealistische man."

De oud-voetballer en analist geeft toe dat wel eens gezegd te hebben. "Maar die ouders komen dan voor zo'n zoon op, dus ik begrijp dat best. Maar die familie moet er maar groot in zijn. Als je trainer bent, ben je bezit van de hele supportersschare en alle tegenstanders", besluit Derksen. Jans maakte dit seizoen grote indruk met FC Twente en eindigde met de Tukkers op de vierde plaats, op drie punten achterstand van Feyenoord. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie